O destinatie atractiva pe Riviera turca-Marmaris

Oras port pe coasta mediteraneana, Marmaris-ul este situat in sud –vestul Turciei.  La inceput a fost un  banal sat de pescari, pentru ca in decursul catorva decade sa se transforme (mai ales dupa boom-ul imobiliar din anii ’80) intr-un oras statiune pitoresc, cu un farmec deosebit dat de impletirea peisajelor marine cu splendoarea privelistilor montane.

Orasul  Marmaris a devenit si un important centru de navigatie, fiind dotat cu 2 mari dane portuare, dar si cateva mai mici. O atractie pentru amatorii de istorie antica si medievala, o constituie si castelul Marmaris reconstruit in 1522 de  celebrul sultan Suleiman Magnificul, a carui baza navala s-a aflat aici in timpul luptei de cucerire a Rhodosului. O alta personalitate istorica care a trecut prin Marmaris in 1798 a fost Lordul Nelson, invingatorul lui Napoleon Bonaparte. Din 1979 castelul a fost supus mai multor operatii de restaurare si consolidare.

Dintre multele atractii turistice, confortabile si  moderne, agentia Travel Matters.ro va propune hotelul de 5* Green Nature Resort. Acesta este format dintr-o cladire cu 5 etaje-Resort si 2 cladiri cu 2 nivele-Club. Cele 307 camere, 2 piscine in aer liber, piscine interioare, 4 tobogane acvatice, centrul Spa, sauna, baia turceasca, terenurile de tenis si baschet, restaurantele cu program de animatie, dotarile speciale pentru copii, plaja si piscinele echipate cu umbrele, sezlonguri si saltele sunt deosebit de apreciate de oaspetii hotelului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *