Gazda dvs din Side in aceasta vara- Kamelia Holiday Village 5*

Acest hotel de lux (Kamelia Holiday Village 5*) care face parte din lantul hotelier Kamelia World este situat la 8 km de orasul Side, in localitatea Colakli, la 100 m de propria plaja si la 55 km de aeroprtul din Antalya, distanta parcursa in circa 40 de minute cu masina sau autocarul. Hotelul isi atrage oaspetii cu multe facilitati si dotari moderne pentru toate preferintele. Programele de divertisment pentru copii si adulti sunt cele mai antrenante si interesante. Plaja hotelului este cea mai intinsa si mai buna din Side. O alta atractie este reprezentata de camerele deluxe renumite pentru confortul pe care il ofera. Turistii sunt implicati in tot felul de activitati sportive si de agreement, care fac din vacanta petrecuta aici una memorabila, relaxanta si plina de energie pozitiva.

Cele 9 restaurante si cele 13 baruri si cafenele asigura satisfacerea celor mai rafinate gusturi gastronomice si in materie de bauturi alcoolice si nealcoolice, calde sau reci.

In acest complex vast fiecare turist gaseste activitatea potrivita gusturilor si aptitudinilor sale, fie ca este vorba de copii sau de adulti. Ospitalitatea siĀ  atentia gazdelor este recunoscuta si rasplatita prin fidelitatea si bunele impresii ale oaspetilor din toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *